1 dag kvar!

Hej!

Idag är det bara en dag kvar, sen drar jag från den här kalla tråkiga landet! :D

Jag känner nu att jag verkligen behöver få komma bort, jag är glad för det, samtidigt som jag blir nervös.

Jag får alltid tankar om att jag kommer dö under flygen. Jag hoppas också på att jag inte får sitta på en plats där man inte får ser vingen på flygplanet. För det är anledningen till varför jag blir nervös.

Just nu, sitter jag i skolan och väntar på att Ellie ska sluta. Sen drar jag mig hemmåt för att packa, duscha och sen sova.

Usch, jag vill ha värme nu, och jag kommer sakna Ellie! D:

Jag kanske kommer blogga lite, under tiden då jag är borta. Men jag är inte säker på att det kommer gå så bra, för jag har det fortfarande svårt att hantera min iPhone. Så vi får se!

// Bye Bye Nashimoto! ^-^ <3

Snart är det dags! :3

Snart är det dags för mig att resa bort!

Ska hem till mina föräldrars hemland; El Salvador

Jag ska vara där i en månad, ungefär.

Jag kommer säkert ha det roligt, samtidigt som jag får det tråkigt. Men jag lär iallafall inte vara ensam. Eftersom vi kommer vara värsta gruppen som åker.

ÖVER TILL ANDRA GREJER!

the GazettE har gjort en ny smyckes-kollektion med företaget GemCerey, men man kanske borde säga att det är Ruki som har gjort det. Eftersom alla är designade av Ruki.

Jag är grymt kär i den, speciellt i armbandet, eftersom den heter; NANCY

Här är en bild på armbandet!


Man kan ju också passa på och visa reklamen till kollektionen! Där man får se Ruki i en svart pallesjal, typ. Men han ser fortfarande lika "Amazing" ut som vanligt.



Så till sista saken...

Jag ritade en bild på Claude Faustus, fast den var inte så seriös. Jag gjorde den snabbt eftersom jag behövde en snygg framsida till min Antologi-texts-bok!


Det var väl allt för mig...

// Bye Bye Nashimoto! ^-^ <3

RSS 2.0