Nashi-moto here! \(^o^)/

Ja.. vart ska man börja? (nee jag vet vart jag ska börja!)
Vi börjar med onsdagen!

Onsdag: Ja, skolavslutning! Går ut 9:an och ka börja på gymnasium efter sommarlovet! Kul var det, och jag var ju bara tvungen och gråta så fort vår lärare skulle hålla ett litet tal, efter det så kramade jag nästan alla lärare! =3... Sen skulle vi (jag, Chuu, Shiro & Ellie) till Kohiro och äta massa gott japanskt mat! *oh nom nom* Vi stannade tillochmed 20 min. extra i sushibaren efter att dem hade stängt! x''D

Torsdag: Jag gick då upp runt 9 tiden och fixade mig till att gå på rehab då .__. ... Obehagligt ska jag säga! VÄLDIGT OBEHAGLIGT! Dem skulle prata om min övervikt och mina problem jag har, jag bröt ihop efter typ 15 min. vi hade börjat prata om det. Så nu kommer jag få en dietisk och psykolog! Sen fick ju jag göra en massa tester! 4 st. olika blodprover (dem tog väldigt mkt blod av mig och nu är jag skitsvag på vänsterarm, och gissa vad? Jag ska dit igen på tisdag för fler blodprover!) och sedan fick jag ta urinprov! .__. Vi var där väldigt länge och jag ska nu till rehab-huset 1 gång i månaden!
Här får ni ett foto av mitt plåster! 8"D


Nu när jag ändå skriver här kan ju jag visa min snygga bild på "Aois ansikte med Rukis hår" som jag ritade!

och här är orginal-bilden!


/ Nashi-moto Takanori!

The sims 3! \(*o*)/

YES!



Har fått min present av pappa nu, och jag fick det efterlägntande spelet "The Sims 3"!!

Kan ju också berättade om att det är lite förrivrrande i början..men man lär sig långsamt men säkert framåt i spelet!
Det jobbigaste i spelet är väl att man måste högerklicka för att röra sig, och att man måste spara spelet så fort man har byggt huset klart, annars så stängs spelet av!  t(-__-")

Men resten är skitroligt och skoj! Bara att gubbarna kan se lite tjocka ut..men det gör inget! 8"D

Well....BYE BYE!

Nashi-moto

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan!

Min nya blogg... då..

Jag heter Nancy har precis fyllt 16 år! (30 maj)

Min familj består av min mamma, pappa, mina 3 syskon och min sköldpadda Mr.Kevin/Pablo (som jag ska ge bort snart)

Som ni kommer snart att se så är mina intressen ganska udda. Som att läsa manga spec. i genren Shonen Ai (vilket betyder kill-kärlek), kolla på anime eller japanska serier, och lyssna på musik såklart!

Min musiksmak är J-rock (vilket står för japanskt rock) i genrerna Oshare Kei (glad rock), Visual Kei (Mörk/dystert rock) och Angura kei (goth rock, symfonisk rock).

Mina favorit band är då: the GazettE, Versailles, Girugämesh, Miyavi, Ayabie, Dir En Grey, An Cafe (den gamla), Angelo, Vidoll, Serial Number och en massa mer.

Bilder på mig genom tiderna...

RSS 2.0